Termékeink

Szőnyegburkolatok

Kínálatunkban számos neves gyártó terméke megtalálható.

Modulszőnyegek

A modulszőnyegek megjelenése az irodaházakban alkalmazott álpadlók miatt volt szükséges. A kivitelezés gyorsasága, egyszerűsége, a komfort biztosítása mellett ma már a szállodaipar számara sem számít újdonságnak.

LVT burkolatok

Az LVT (Luxury Vinyl Tiles) burkolatok minden területen elterjedtek, a lakosság és a közület körében is. Felhasználási területük széles, legyen az vizes blokk, vagy padlófűtéssel rendelkező helyiség.

Tapéták

A Vescom saját gyártású tapétáival nincs szükség kompromisszumokra, a dizájn és a funkció kéz a kézben jár. A 150 mintát is meghaladó gazdag paletta több mint 2000 színéből van lehetőség megtalálni az igényekhez igazodó tökéletes megoldást!

PVC burkolatok

A PVC burkolatok alapanyaga a polivinil-klorid– hőre lágyuló, kémiailag ellenálló, kemény műanyag, ami az egyik legelterjettebb olajszármazék a világon. 

Laminált burkolatok

A laminált padló kiemelkedő tartósságot és kopásállóságot kínál használóinak.

Linóleumburkolatok

Az általunk képviselt Forbo termékek Marmoleum és egyéb linóleum sorozatai Topshield bevonattal készülnek. Az esztétikum és a természetes összetevők a burkolatokat attraktívvá és népszerűvé teszik.

Speciális technikai burkolatok

Bútorok, falak bevonására alkalmas burkolatok.

Sportburkolatok

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra.

Szőnyegalátétek

Az általuk gyártott speciális szőnyegalátétek növelik a komfortérzetet, csillapítják a lépészajt, méret- és formastabilitást biztosítanak a feszített és ragasztott szőnyegeknek, növelve azok élettartamát.

Textíliák

A tapétáiról már méltán ismert Vescom gyár a textíliák gyártásában is jeleskedik és ebben a kategóriában is széles kínálatot vonultat fel.

Kiegészítő termékek

Jó szívvel ajánljuk a MAPEI segédanyagait, emellett nálunk megtalálhatók a kiegyenlítők, a szigetelők, a tapadóhidak is. A melegburkoláshoz kapcsolódó szerszámok széles választékával várjuk a burkolókat és a végfelhasználókat.