Termékeink

Szőnyegburkolatok

Kínálatunkban kapható szőnyegek egyik típusa az EGE design, tekercses szőnyegei, melyek kiemelkedő technikai tulajdonságaival érik el a közületi minőséget. Másik szőnyegmárkánk, melyet kifejezetten lakossági felhasználásra kínálunk, a Jacaranda tencel-szálas és gyapjú szőnyegei.

Modul szőnyegek

A modul szőnyegek megjelenése az irodaházakban alkalmazott állpadlók miatt volt szükséges. A kivitelezés gyorsasága, egyszerűsége, a komfort biztosítása mellett, ma már a szállodaipar számara sem számít újdonságnak.

LVT burkolatok

Az LVT (luxury vinil tiles) burkolatok minden területen elterjedtek, a lakosság és a közület körében is. Felhasználási területük széles, legyen az vizes blokk, vagy padlófűtéssel rendelkező helyiség.

Tapéták

A Vescom saját gyártású tapétáival nincs szükség kompromisszumokra, a design és a funkció kéz a kézben jár. A 150 design is meghaladó gazdag paletta több mint 2000 színéből van lehetőség megtalálni az igényekhez igazodó tökéletes megoldást!

PVC burkolatok

A PVC burkolatok alapanyaga a polivinil-klorid– hőre lágyuló, kémiailag ellenálló, kemény műanyag, ami az egyik legelterjettebb olajszármazék a világon. 

Laminált burkolatok

A laminált padló kiemelkedő tartósságot és kopásállóságot kínál használóinak.

Linoleum burkolatok

Az általunk képviselt FORBO termékek Marmoleum és egyéb sorozatai Topshield bevonattal készülnek. Az esztétikum és a természetes összetevők a burkolatokat attraktívvá és népszerűvé teszik.

Speciális technikai burkolatok

Bútorok, falak bevonására alkalmas burkolatok.

Sportburkolatok

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra.

Szőnyegalátétek

Az általuk gyártott speciális szőnyegalátétek növelik a komfortérzetet, csillapítják a lépészajt, méret- és formastabilitást biztosítanak a feszített és ragasztott szőnyegeknek, növelve azok élettartamát.

Textíliák

A tapétáiról már méltán ismert Vescom gyár a textíliák gyártásában is jeleskedik és ebben a kategóriában is széles kínálatot vonultat fel.

Kiegészítő termékek

Jószívvel ajánljuk a MAPEI segédanyagait, emellett nálunk megtalálhatók a kiegyenlítők, a szigetelők, a tapadóhidak is. A melegburkoláshoz kapcsolódó szerszámok széles választékával várjuk a burkolókat és a végfelhasználókat.