Sportburkolatok

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra. A gumit természetes rugalmassága, optimális csúszásgátló tulajdonsága, felületi szerkezete teszi különösen alkalmassá sportcélú alkalmazásra. A többi melegburkolattal szemben a gumiburkolat megtartja a rugalmasságát, nem szárad.

A gumuburkolatok elérhetők modul- és tekercses kivitelben számos vastagságban, alátétekkel, vagy nélkülük, specilis felületképzéssel, attól függően, hogy milyen sportágok felhasználására készülnek, illetve terhelés fogja érni.

A MONDO az utóbbi 9 Olimpiai Játékok hivatalos beszállítója volt. A pekingi olimpiára valamennyi atlétikai, kézilabda és kosárlabda pálya burkolatát a MONDO biztosította.

Mondo

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra.

Bővebben