Hol kapható?

Lakossági érdeklődőink számára létrehoztuk folyamatosan bővülő viszonteladói hálózatunkat, amely lehetővé teszi, hogy az ország több pontján is megtekinthetők és elérhetők legyenek magas minőségű termékeink, mintakönyvek és kézzel fogható fogásminták formájában. 

Kiemelt viszonteladói hálózatunk tagjait nagy gondossággal választjuk ki, ezért korlátozott számban elérhetőek. Olyan, gyakorlati szakértelemmel, valamint a lakberendezés és enteriőr dizájn területén naprakész tudással rendelkező Partnerekkel működünk együtt sikeresen, akik munkájukra, az őket körülvevő környezetre, és az általuk forgalmazott termékekre kiemelkedően igényesek, azok minőségével szemben magas elvárásokat támasztanak. 

Fontos számunkra, hogy az általunk képviselt prémium termékeket hozzáértő kezek gondozzák, a termékeinkhez kapcsolódó történeteket megbízhatóan és hitelesen közvetítsék a Vásárlók számára. 

Ehhez mi minden szükséges háttértámogatást megadunk, segítve ezzel az Ügyfelek elégedettségét, ahol végül termékeink az otthon részévé válhatnak.

Keresés

Keresse meg az Önhöz legközelebb lévő Kiemelt Viszonteladónkat!

Kiskereskedelmi üzletekben megtalálható termékeink:

4_jacaranda_logo
10_vescom_logo
5_pergo_logo