Jogi nyilatkozat

www.toptrade.hu honlap rendeltetése, hogy információt szolgáltasson a Top Trade tevékenységéről, termékeiről és szolgáltatásairól.

A Top Trade márkanév, valamint a Pantone 363 és a CoolGray11 Top Trade logo bejegyzett védjegyek.

Az oldalra való belépéskor, böngészéskor vagy az oldalon található anyag használatakor – különös tekintettel a letöltésekre - a vírusmentesség érdekében szükséges lépések megtétele ill. saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a felhasználó feladata, az ennek elmaradásával vagy nem megfelelő végrehajtásával kapcsolatosan felmerülő károk megtérítésére irányuló felelősségét a Top Trade kizárja.

Arra törekszünk, hogy az oldalon található információ teljeskörű, naprakész és pontos legyen, de a megjelent anyaggal kapcsolatban garanciát nem vállalunk, illetve az oldalon található adatok ajánlatnak nem tekinthetők. A honlapon levő adatok érvényessége ügyében minden esetben vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, vagy a honlapon hivatkozott külföldi beszállítókkal, akik a szükséges információt és segítséget megadják.

A honlapon található anyag a Top Trade vagy a cégünk által forgalmazott termékek gyártóinak tulajdona. Azok bármilyen formában történő másolása, reprodukálása csak a Top Trade és beszállítói érdekeinek sérelme nélkül engedélyezett. Tilos az oldalon található anyagok bármilyen formában történő módosítása, átalakítása vagy kiegészítése.

A védjegyek és egyéb speciális jelölések, beleértve a logókat, szlogeneket a Top Trade és beszállítói által bejegyzett védjegyek ill. márkajegyek.

A bemutatott termékek és gyártástechnológiai leírások a Top Trade vagy beszállítói tulajdonát képező szellemi termékekre vonatkozó tulajdonjog, szabadalmi jog, szabadalmi kérelem védelme alatt állnak.

A Top Trade az oldal látogatóiról nem-személyes jellegű adatokat gyűjthet annak érdekében, hogy az oldal tartalmát a látogatók igényeihez - azok minél jobb kiszolgálása érdekében - minél jobban hozzá tudja igazítani.

Személyes adatok csak a látogató önkéntes adatszolgáltatása révén kerülnek a Top Trade birtokába. Ilyen adat pl. a név, lakcím, telefonszám, e-mail cím, melyeket a Top Trade kizárólag az előre jelzett célra használ fel, illetve azt a látogató kérésének megfelelően teszi. A személyes adatok tárolása, vagy bármilyen jellegű felhasználása és hasznosítása kizárólag a jogszabályok által előírt módon az érdekelt személy írásbeli kifejezett hozzájárulása alapján, az abban megjelölt mértékig és célra történik.     

Mind a személyes, mind a nem-személyes jellegű adatokat a Top Trade bizalmasan kezeli, harmadik félnek ki- illetve el nem adja, illetve mindent megtesz annak érdekében, hogy kívülálló harmadik személyek ne férjenek hozzá az említett adatokhoz.

Ha az oldalon található linkeket használja, kilép az oldalról. A linkelt oldal a Top Trade-től függetlenül, önállóan működik, nem áll a Top Trade felügyelete alatt.

Az oldalon található linkek esetén a linkelt oldalak tartalmáért a Top Trade felelősséget nem vállal.