Tapéták

 A Vescom saját gyártású tapétáival nincs szükség kompromisszumokra, a design és a funkció kéz a kézben jár. A 150 design is meghaladó gazdag paletta több mint 2000 színéből van lehetőség megtalálni az igényekhez igazodó tökéletes megoldást!

Az egyedi igények megvalósítását a tervezők elképzeléseihez igazodó, digitális nyomtatású tapéták biztosítják. Igazi különlegességként ezek az egyedi felületek akár 30 m hosszú illesztésmentes tapétaként is elérhetők, akár 320 cm szélességben, többféle választható minőségben.

Kínálatunkat olyan különleges összetételű textil tapéták is színesítik, mint a különböző selyem-, pamut- len,- vagy akár gyapjúszálakból készült tapéták, valamint a cradle to cradle arany minősítéssel rendelkező Xorel tapéták, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosított anyagból előállított fenntartható termékek.

Az irodai megoldásokra specializálódott Walltakers kollekció prezentációs eszközként kínál megoldást vetíthető-írható-mágnesezhető vinyl bevonatú tábláival.

Valamennyi vinyl tapétánk a közületi termékekkel szemben támasztott szigorú nemzetközi követelményeknek garantáltan megfelelő, magas minőségű és időtálló termék. Nagy kopásállóságú, fény-és karcálló, lángmentes tulajdonsággal rendelkező tapéták. Ezen tulajdonságok alkalmassá teszik a magas forgalmú, nagy igénybevételű hotelekbe, irodákba történő megbízható alkalmazásukra.

A Vescom Protect tapétákat speciális védőfóliával ellátott bevonatuk teszi ellenállóvá a különböző vegyszerekkel szemben - mint alkohol, oldószerek, fehérítőszerek -, amellyel egészségügyi intézményekbe, valamint kórházakba történő alkalmazásuk is lehetséges.

Az egyszerű installáláson túl karbantartásuk is könnyű, mivel a vinyl tapéták ellenálló felülete lemosható, így eredményesen tisztán tartható hosszútávon is.  

Vescom

A méltán neves holland Vescom vállalat több magas minőségű termékcsoport gyártásában is jeleskedik.

Bővebben