Laminált burkolatok

A laminált padló kiemelkedő tartósságot és kopásállóságot kínál használóinak.
Az AquaSafe technológiával ellátott Pergo laminált padlók magas kopásállóságuk mellett, védve vannak a víztől és a különböző folyadékoktól, így burkolatunk hosszantartó épsége - beleértve az éleket és illesztéseket - teljes biztonságban lehet. A folyadék megáll a burkolat felületén, amely így könnyedén felitatható, letörölhető, anélkül, hogy padlónk felpúposodását és ezzel idő előtti elhasználódását okozná. Az AquaSafe tulajdonság meghosszabbítja padlóink élettartamát, higiénikussá és könnyen karbantarthatóvá teszi azokat.

A Pergo AquaSafe technológia új lehetőségeket kínál a laminált padlók területén, lakossági és közületi felhasználás esetén egyaránt. Számos előnnyel rendelkezik, mint a könnyű beépíthetőség és karbantartás, a magas csúszás-és kopásállóság, amely akár padlófűtéssel is kombinálható. A tartozékok széles választéka, mint például a választott dizájnhoz illeszkedő szegélylécek és burkolatváltók, hozzájárulnak az elvárt, esztétikus végeredményhez.

Mivel a Pergo megbízható vízállósága nem csak a padló felületén, hanem az illesztéseknél is ugyanúgy érvényesül, ezért biztonságos alkalmazásuk szinte minden területen lehetséges, mint fürdőszobák, szállodák, kiskereskedelmi üzletek bejárata, vagy bármilyen egyéb, nagyforgalmú terek burkolataként.

A Pergo az egyetlen gyártó, amely Class 34 besorolású laminált padlóburkolatot is kínál, amely ezzel a világ legerősebb teljesítményű laminált padlója a Class 34-es osztályban. A Narvik pro X laminált padlót kifejezetten a nagy forgalmú közösségi terekbe tervezték, ahol a rendkívüli tartósság kulcsfontosságú érték. A Narvik pro X szintén egy a fenntarthatóságot szem előtt tartó választás, amely rendelkezik a Nordic Swan és EU Ecolabel tanúsítványokkal.

A kiemelkedően széles dizájn- és színválasztékkal rendelkező Pergo laminált padlóburkolatok különböző kopásállósággal választhatók felhasználási terület függvényében, meghagyva a modern dizájn érvényesülését, kompromisszumok nélkül.

Pergo

1977-ben szabadalmaztatta és kezdte el gyártani a svéd Perstorp az első laminált padlókat, és azóta is megőrizte piacvezető pozícióját.

Bővebben