Szőnyegburkolatok

Kínálatunkban kapható szőnyegek egyik típusa az EGE design, tekercses szőnyegei, melyek kiemelkedő technikai tulajdonságaival érik el a közületi minőséget. Magas kopásállósággal és a legkomolyabb tűzvédelmi besorolással (Bfl-s1) rendelhetőek különböző száltípussal, akár 80 % gyapjútartalommal. Minták tekintetében kiemelkedően sok lehetőség közül választhatunk, a szőnyegek a gyártói színpalettán belül felár nélkül újraszínezhetőek, de egyedi minták gyártására is van lehetőség. Szállodák, konferenciatermek kedvelt termékei. Az Ege Európa legismertebb design szőnyeg gyártója. A termék alapanyaga és gyár belső folyamatai révén C2C minősítéssel rendelkezik, azaz körforgásos. Az elhasznált szőnyegek alapanyagaiból újra szőnyeget lehet gyártani.

Másik szőnyegmárkánk, melyet kifejezetten lakossági felhasználásra kínálunk, a Jacaranda Tencel-szálas és gyapjú szőnyegei. Megjelenésében a letisztult luxus stílust képviselik a homogén színű, selyemfényű, Tencel-szálas megoldások, melyek különböző fényviszonyok között mindig más arcukat mutatják.  Közkedveltek a gyapjú és Tencel találkozásából készült kevert szálas szőnyegek is, melyek az új-zélandi gyapjú természetes tulajdonságait ötvözik a Tencel eleganciájával. Sűrű szövésű, általában magas szálú, tömör szőnyegek találhatóak a gyártó palettáján. Faltól falig és szigetszőnyeg megoldásban is rendelhetőek.

Kínálatunk egyik legkülönlegesebb szőnyegburkolata a FORBO flokkolt (elektrosztatikus beültetés) szőnyege, a Flotex. A tökéletesen vízzáró, mosható, higiénikus padlózat, mely minden közületi elvárásnak megfelel.  Ellenáll a poratkáknak, nem él meg benne, ezért az atkára allergiások biztonságban lehetnek. Szinte minden szennyeződés eltávolítható róla.

Ege

A dán EGE szőnyeggyártó több mint 80 éves múltra tekint vissza.  Kezdetektől a fenntarthatóság és az újrahasznosítás hívei.

Bővebben
Forbo

A Forbo Flooring Sytems mintegy 100 éve a beruházási PVC és linóleum padlóburkolatok globális piacának szereplőjeként, 60% világpiaci részesedéssel rendelkezik a linóleum burkolatok eladásában.

Bővebben
Jacaranda

Az angliai székhelyű Jacaranda kézzel készült prémium, illetve luxus kategóriájú, elsősorban lakossági felhasználásra szánt szőnyegek gyártásával vált ismertté.

Bővebben