Tudástár

A MONDO és az olimpia

Az olasz MONDO mint a sportburkolatok szakértője nemzetközileg is elismert és világhírű gyártó. Minden általuk készített termék fejlesztése és gyártása szoros együttműködésben zajlik a laborral és számtalan sikeres sportolóval, hogy a sporteszközök és a sportpályák minden szempontból megfelelőek legyenek. Ismerje meg Ön is a MONDO-t!

A prémium burkolatok hangulatteremtő szerepe kereskedelmi terekben

A prémium burkolatok rendkívül fontos szerepet töltenek be a kereskedelmi terekben, különösen az üzletekben és a vendéglátóipari egységekben. Ezeknek a helyszíneknek az atmoszférája és megjelenése egyaránt kulcsfontosságú szerepet tölt be a látogatók vonzásában és a sikerek elérésében. Ismerje meg, milyen előnyökkel jár a prémium burkolat!

Szárnyaló fantázia vagy a jól bevált megoldások?

Az építészet világa egy folyamatosan megújuló terület, hiszen évről évre rengeteg új trend és technológia jelenik meg, változnak az ízlések és időnként mindenki vágyik egy kis újdonságra. Ebben a cikkben bemutatjuk a legnépszerűbb stílusokat, a különböző trendeket és szó lesz a különböző anyagok felhasználásáról, mintákról és színekről is.

Minden, ami egy tökéletes enteriőr mögött van

Mindig kihívást jelent megtervezni, hogy milyen belső terekkel rendelkezzen egy iroda, szálloda, étterem vagy akár a saját otthona. Számtalan olyan szempontot kell figyelembe venni, amiben jobb, ha szakemberek tanácsát kéri. A TopTrade-nél a legjobb tudásunk és a több területről szerzett tapasztalatunk alapján segítünk Önnek az igényeihez igazodva megvalósítani elképzeléseit és útmutatást adni a burkolatok világában.

Tartósság és esztétika egyszerre

A tapéta mindig is több volt, mint egy dekoráció a sok közül. Nem hiába ennyire népszerű díszítő elem, hiszen a megfelelő szín, minta és fényesség megválasztásával egyedi hatást tud elérni. Megalapozza az adott belső tér harmóniáját, melegségét. Ebben nyújtanak segítséget a sokoldalúan felhasználható magas minőségű Vescom tapétáink.

A padlószőnyegek élettartama és karbantartása

Az irodák, szállodák és számos vendégváró helyiség jellemző burkolata a padlószőnyeg. Ennek oka, hogy ezzel könnyen befolyásolható az adott helyiség hangulata, kialakítható az otthonos légkör, illetve egyszerűen igazítható bármely arculathoz és könnyű tisztán tartani. Ma már széles kínálatban elérhető különböző anyagösszetételű, színű és mintázatú burkolat, ami biztosítja a színvonalas enteriőrt. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit a padlószőnyegekről tudni érdemes.

Tisztaság és egészség – fontos szempontok a padlószőnyegek kiválasztásakor

Egy modern szőnyeg ma már elengedhetetlen kiegészítője egy színvonalas irodának és szállodának egyaránt. A burkolatok esetében az esztétikán és a környezettudatos előállításon túl is vannak meghatározó kritériumok, mint például a könnyű tisztíthatóság, a tartósság vagy akár az allergén anyagok minimalizálása, hiszen minden esetben stílusos és mindenki számára komfortos környezet kialakítása a cél. A kínálatunkban megtalálható Forbo-Flotex szőnyegek tökéletes megoldást kínálnak erre.

A burkolatok tervezésének pszichológiája

A lakberendezés és a belsőépítészet mára jóval túlmutat azon, hogy bútorokkal, burkolatokkal és tapétákkal kitöltjük a helyiséget: sőt, döntő szerepet játszik abban, hogy olyan harmonikus és funkcionális életteret hozzunk létre, amelyben jól érezzük magunkat, nekünk szól és illik hozzánk. Ebben a cikkben megismerjük a színek, a textúrák varázsát.

Walltalkers: írható, vetíthető, mágneses falburkolat