Tudástár

Tartósság és esztétika egyszerre

A tapéta mindig is több volt, mint egy dekoráció a sok közül. Nem hiába ennyire népszerű díszítő elem, hiszen a megfelelő szín, minta és fényesség megválasztásával egyedi hatást tud elérni. Megalapozza az adott belső tér harmóniáját, melegségét. Ebben nyújtanak segítséget a sokoldalúan felhasználható magas minőségű Vescom tapétáink.

A padlószőnyegek élettartama és karbantartása

Az irodák, szállodák és számos “vendégváró” helyiség jellemző burkolata a padlószőnyeg. Ennek oka, hogy ezzel könnyen befolyásolható az adott helyiség hangulata, kialakítható az otthonos légkör, illetve egyszerűen igazítható bármely arculathoz és könnyű tisztán tartani. Ma már széles kínálatban elérhető különböző anyagösszetételű,- színű és mintázatú burkolat, amely biztosítja a színvonalas enteriőrt. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindent, amit a padlószőnyegekről tudni érdemes.

Tisztaság és egészség - fontos szempontok a padlószőnyegek kiválasztásakor

Egy modern szőnyeg ma már elengedhetetlen kiegészítője egy színvonalas irodának és szállodának egyaránt. A burkolatok esetében az esztétikán és a környezettudatos előállításon túl is vannak meghatározó kritériumok, mint például a könnyű tisztíthatóság, a tartósság vagy akár az allergén anyagok minimalizálása, hiszen minden esetben egy stílusos és mindenki számára komfortos környezet kialakítása a cél. A kínálatunkban megtalálható Forbo-Flotex szőnyegek tökéletes megoldást kínálnak erre.

A burkolatok tervezésének pszichológiája

A lakberendezés és a belsőépítészet mára jóval túlmutat azon, hogy bútorokkal, burkolatokkal és tapétákkal, kitöltjük a helyiséget: sőt, döntő szerepet játszik abban, hogy olyan harmonikus és funkcionális életteret hozzunk létre, amelyben jól érezzük magunkat, nekünk szól és illik hozzánk. Ebben a cikkben megismerjük a színek, a textúrák varázsát.

Walltalkers- írható, vetíthető, mágneses falburkolat