Rólunk

Vízió

A fenntarthatóság jegyében készült minőségi burkolatok a lehető legszélesebb körben elérhetők legyenek.

Misszió

Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság fontossága idővel előtérbe kerülhet a padlók viszonylatában is és a jó ár/érték fogalma új értelmet nyer majd ezen szempontok természetessé válásával. Célunk, hogy a termékek ára elérhetővé tegye azokat sokak számára hosszú távon. Szeretnénk eljutni minden releváns szereplőhöz a lehető leggyorsabb és hatékony módon minden lehetséges fórumon és csatornán. A padló- és a falburkolatok forgalmazásán keresztül azon dolgozunk, hogy a fenntarthatóság jegyében készült burkolatok egyedüli megoldások legyenek.

Dizájn, fenntarthatóság, megbízhatóság

1990: Gergely György társtulajdonosként megalapítja a Top Trade Export-Import Kft.-t.

1995: A vállalat elkezdi forgalmazni első padlóburkolatait közületek részére.

1998–2002: A Top Trade Kft. kialakítja jövőbeli termékportfólióját és kezdetét veszi a cég folyamatos növekedése.

2008–2009: A gazdasági válság ellenére a Top Trade, munkavállalói megőrzése mellett továbbra is stabil piaci szereplő marad. A vállalat székhelyet vált, korszerűsíti a raktárát és modernebb irodába költözik.

2010: Gergely György lesz a vállalat egyedüli tulajdonosa. Később a cég dolgozói létszáma bővülni kezd.

2018: A cég árbevétele meghaladja az 1 milliárd forintot.

2019: A Top Trade Kft. egyre növekvő hangsúlyt fektet a fenntartható burkolatok képviseletére. A vállalati struktúra átalakul. 

2022: Új ügyvezető kerül a cég élére, tovább bővül a csapat. A cég kialakítja viszonteladói hálózatát, szélesebb körben belépve ezzel a lakossági piacra.

A Top Trade kifejezetten közületekre specializálódva biztosítja a melegburkolatok széles választékát. Szorosan együttműködünk építészekkel, belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, végigkísérve ezzel a teljes tervezési folyamatot, melyet igény esetén logisztikai és kivitelezési szolgálatásainkkal támogatunk.
Több mint három évtizede jelen vagyunk a legkiemelkedőbb projektekben.
Számtalan területen bizonyítottuk szakértelmünket, portfóliónkban megtalálhatóak irodaházak, hotelek, vendéglátóipari egységek, sport- és egészségügyi létesítmények is.