Márkáink

Altro

Több mint 100 éves múlttal rendelkező angol vállalat, a csúszásgátló, biztonsági melegburkolatok megalkotója.

Amtico

Az Amtico International több mint fél évszázados múltra visszatekintő LVT (Luxury Vinyl Tile) gyártó cég, amely Angliában, Coventryben készíti termékei nagy részét.

Burmatex

1917-ben alapított angol vállalat, amely közületi modulszőnyegek gyártására szakosodott.

Ege

A dán EGE szőnyeggyártó több mint 80 éves múltra tekint vissza. Kezdetektől a fenntarthatóság és az újrahasznosítás hívei.

Forbo

A Forbo Flooring Systems közel 100 éve a beruházási PVC és linóleum padlóburkolatok globális piacának szereplőjeként, 60% világpiaci részesedéssel rendelkezik a linóleumburkolatok eladásában.

Interfloor

Az általuk gyártott speciális szőnyegalátétek növelik a komfortérzetet, csillapítják a lépészajt, méret- és formastabilitást biztosítanak a feszített és ragasztott szőnyegeknek, növelve azok élettartamát.

Jacaranda

Az angliai székhelyű Jacaranda kézzel készült prémium, illetve luxus kategóriájú, elsősorban lakossági felhasználásra szánt szőnyegek gyártásával vált ismertté.

Mondo

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra.

Pergo

1977-ben szabadalmaztatta és kezdte el gyártani a svéd Perstorp az első laminált padlókat, és azóta is megőrizte piacvezető pozícióját.

Vescom

A méltán neves holland Vescom vállalat több magas minőségű termékcsoport gyártásában is jeleskedik.