Szőnyegburkolatok


Minőségi padlószőnyegek, a design és a fenntarthatóság jegyében

Érdekel

Szakértő csapat

Kiemelkedő választék

Prémium minőség

Fenntartható megoldások


A szőnyegburkolat komfortos és praktikus megoldást nyújt irodákba, konferenciatermekbe, szállodákba vagy épp könyvtárakba. Puha és kényelmes felülete elnyeli a zajokat, így egy forgalmasabb térben is nyugodt környezetet képes teremteni. A nagyobb súrlódásnak köszönhetően csúszásmentes, ami hozzájárul a nagyobb biztonsághoz.

Széles választékban, különböző színekben és mintákban elérhető szőnyegburkolataink minden igényre megoldást kínálnak. Szakértő csapatunk szorosan együttműködik építészekkel, belsőépítészekkel és lakberendezőkkel, hogy a lehető legmagasabb minőségben részesítsük ügyfeleinket.

 

 

Érdekel

Termékeink

Tanácsra van szüksége? Forduljon hozzánk, és segítünk eligazodni a burkolatok között!

 

Kapcsolat

Márkáink

EGE


A több évtizedes múltra visszatekintő EGE kínálatában tekercses és modul szőnyegek találhatók. Európa legismertebb design szőnyeg gyártójaként kiemelkedően széles minta- és színválasztékkal rendelkezik, melyek átszínezhetők és egyedi igényekre szabhatók.

A padlószőnyegek anyaga újrahasznosított poliamid és gyapjú, választható összetétellel, szálmagassággal, tűzéssűrűséggel és hátoldallal. A termékek magas kopásállósággal és a legkomolyabb tűzvédelmi besorolással rendelkeznek.

FLOTEX

 

A Forbo Flooring Sytems mintegy 100 éve foglalkozik a PVC, linóleum és vinyl padlóburkolatok gyártásával. A termékek között leginkább környezetbarát, különleges designnal ellátott burkolatok találhatók.

Kínálatuk egyik legkülönlegesebb szőnyegburkolata a FORBO flokkolt (elektrosztatikus beültetés) szőnyege, a Flotex. Tökéletesen vízzáró, mosható, higiénikus padlózat, így szinte minden szennyeződés eltávolítható róla. Ellenáll a poratkáknak, ezért kiváló választás az allergiában szenvedőknek.

JACARANDA


A Jacaranda márkát kifejezetten lakossági használatra ajánljuk. Kínálatában kézzel készült, prémium és luxus kategóriájú padlószőnyegek találhatók, faltól falig, illetve szigetszőnyeg kivitelben.

Sűrű szövésű, többségében magas szálú, tömör szőnyegek találhatóak a gyártó palettáján. A homogén színű, selyemfényű, Tencel™-szálas megoldások különböző fényviszonyok között mindig más arcukat mutatják. Közkedveltek a gyapjú és Tencel™ ötvözéséből készült, kevert szálas szőnyegek is, melyek az új-zélandi gyapjú természetes tulajdonságait ötvözik a Tencel™ eleganciájával.

Forduljon hozzánk!

Kérje díjmentes konzultációnkat, és segítünk kiválasztani az ön igényeihez leginkább illő burkolatokat!