Tapéták


Izgalmas minták és textúrák széles választéka, az ön elképzelései szerint

Érdekel

Szakértő csapat

Kiemelkedő választék

Prémium minőség

Fenntartható megoldások

 

A falak designját tapétázással tehetjük igazán különlegessé. Segítségével rendkívül szép és időtálló eredményt kapunk, a festéshez képest kedvezőbb áron. Ezzel a falburkolattal elrejthetjük a falfelület hibáit, egyenetlenségeit, így igazán esztétikus összképet érhetünk el.


Kínálatunkat olyan különleges összetételű falburkolatok is színesítik, mint a selyem-, pamut-, len-, vagy gyapjúszálakból készült tapéták, valamint Xorel tapéták, amelyek újrahasznosított anyagból előállított, fenntartható termékek.

 

 

Érdekel

Termékeink

Tanácsra van szüksége? Forduljon hozzánk, és segítünk eligazodni a burkolatok között!

 

Kapcsolat

Márkáink

VESCOM

A holland Vescom vállalat nagy kopásállóságú, tisztítható vinyl tapéták és elegáns textil tapéták széles kínálatával rendelkezik. A 150 designt is meghaladó paletta több mint 2000 színéből van lehetőség választani, továbbá egyedi igények megvalósítására is van lehetőség.

A nagy kopásállóságú, fény- és karcálló, lángmentes tulajdonsággal rendelkező tapéták valamennyi közületi igénynek megfelelnek. Az egyedi felületek akár 30 méter hosszú, illesztésmentes tapétaként is elérhetők, akár 320 cm szélességben.

Az irodai megoldásokra specializálódott Walltalkers kollekció prezentációs eszközként kínál megoldást vetíthető-írható-mágnesezhető vinyl bevonatú tábláival. A Vescom Protect tapétákat speciális védőfóliával ellátott bevonatuk teszi ellenállóvá a különböző vegyszerekkel szemben, mellyel egészségügyi intézményekbe, kórházakba történő alkalmazásuk is lehetséges.

Forduljon hozzánk!

Kérje díjmentes konzultációnkat, és segítünk kiválasztani az ön igényeihez leginkább illő burkolatokat!