Sportburkolatok

 

Világszínvonalú sportburkolatok, Nemzetközi Szövetségek ajánlásával

 

Érdekel

Szakértő csapat

Kiemelkedő választék

Prémium minőség

Fenntartható megoldások

 

A sportburkolatok rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, sportágtól függően pedig más-más követelményeknek kell megfelelniük. A kültéri burkolatok a különböző időjárási viszonyokban is megőrzik minőségüket. Beltéri burkolatoknál fontos az ütés- és kopásállóság, a rugalmasság és a csúszásgátlás. A legtöbb esetben az ütéscsillapítás is követelmény, ami segít megóvni a sportolókat a sérülésektől.


Kínálatunkban az olimpiai előírásoknak is megfelelő kül- és beltéri padlóburkolatokat talál, szinte minden sportághoz.

 

 

Érdekel

Termékeink

Tanácsra van szüksége? Forduljon hozzánk, és segítünk eligazodni a burkolatok között!

 

Kapcsolat

Márkáink

MONDO

Az olasz MONDO vállalat tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra.
A MONDO az utóbbi 12 olimpiai játékok hivatalos beszállítója volt: a pekingi olimpián valamennyi atlétika, kézilabda és kosárlabda pálya burkolatát a MONDO biztosította.

Vinyl padló sorozata számos beltéri amatőr sport funkcióinak ellátására alkalmas. A gumiburkolatok elérhetők modul és tekercses kivitelben, különböző vastagságban, alátétekkel vagy nélkülük, valamint speciális felületképzéssel attól függően, hogy milyen sportági felhasználásra készülnek.

Forduljon hozzánk!

Kérje díjmentes konzultációnkat, és segítünk kiválasztani az ön igényeihez leginkább illő burkolatokat!