LVT burkolatok


Magas minőségű vinyl burkolatok, számtalan különböző designnal


Kapcsolat

Szakértő csapat

Kiemelkedő választék

Prémium minőség

Fenntartható megoldások

 

Az LVT (Luxury Vinyl Tile) egy merev, polimerből készült padlóburkolat. Igen strapabíró: víz-, karc- és ütésálló, így konyhába, fürdőszobába és nagy forgalmú terekbe is ideális. Kiváló a hőátadása, ezért az egyik legjobb megoldás padlófűtéshez. További előnye, hogy már meglévő burkolatra is telepíthető, így megspórolhatjuk a felszedés okozta költségeket és felfordulást.

 

A termék elérhető ragasztós és klikkes változatban, széles szín- és mintaválaszték mellett pedig egyedi dizájnok megalkotása is lehetséges. Forduljon hozzánk, és válasszon minőségi megoldásaink közül!

 

 

Érdekel

Termékeink

Tanácsra van szüksége? Forduljon hozzánk, és segítünk eligazodni a burkolatok között!

 

Tanácsadás

Márkáink

AMTICO

Az Amtico International közel 60 éves múltra visszatekintő LVT gyártó cég. Közületi és lakossági lapburkolatok gyártásával foglalkozik, közép- és felsőkategóriában egyaránt. Megoldásaik felhasználhatók éttermekben, irodákban, kereskedelmi épületekben, szállodákban, illetve kulturális intézményekben.

Széles minta-, szín- és méretválaszték jellemzi, melyek mellett bordűrök, gyárilag javasolt designok, motívumok és egyedi minták is kialakíthatók az aktuális színpalettából. Kínálatukban megtalálhatók a ragasztott és a klikkes technikai megoldások, a termékek nagy része pedig akusztikus verzióban is elérhető. A vinylek minden oldalról fózoltak, így természetes hatást nyújtanak az elkészült burkolatnak, de igény esetén saját anyagából készült fugacsík is választható.

PERGO

A laminált és vinyl burkolatokat forgalmazó Pergo piacvezető szerepet tölt be a laminált padlók terén. A kimagasló minőségű laminált burkolatok gazdag minta- és színválasztékban érhetők el éttermekbe, irodákba, középületekbe és otthonokba.

A magas kopásállóságú termékek ragasztott és klikkes kivitelben választhatók. Mindkét verzióban megtalálható a kő-és a fahatású dizájn, melyek kombinálhatók egymással. A márka rendelkezik a burkoláshoz szükséges alátétfóliákkal, színazonos többfunkciós szegélyekkel, illetve színazonos lépcsőprofilokkal.

Forduljon hozzánk!

Kérje díjmentes konzultációnkat, és segítünk kiválasztani az ön igényeihez leginkább illő burkolatokat!