Modul szőnyegek

A modul szőnyegek megjelenése az irodaházakban alkalmazott állpadlók miatt volt szükséges. A kivitelezés gyorsasága, egyszerűsége, a komfort biztosítása mellett, ma már a szállodaipar számara sem számít újdonságnak.

EGE: Az EGE modul szőnyegei széles palettán mozognak. Megtalálhatóak köztük a design mintás, vágott szálú szőnyegek, az egyszínű, síkszövött megoldások is, de legismertebb családjuk a ReForm palettája, mely anyagában újrahasznosított és újrahasznosítható. Design tekintetében a mai trendekhez igazodnak, színvilágukban a jól alkalmazkodó semleges és földszínek jellemzőek rájuk, a multilevel loop szálak pedig izgalmas textúrát adnak a szőnyegeknek.  A tervezők egyik nagy kedvence, ugyanis az erős közületi tulajdonságuk miatt az egyik legjobban beépíthető modulszőnyeg.  Több méretben és formában is rendelhetőek.

Burmatex: Az angol gyártó termékei jellemzően multilevel loop szálú modulszőnyegek, főként egyszínű, de széles színpalettából választható megoldásokkal, melyek egymással kombinálva egyszerű, de harmonikus esztétikájú burkolatot alkotnak. Remek ár-érték arányú termékeivel a Burmatex modul szőnyegek az irodák kedvelt megoldásai.

Kínálatunk egyik legkülönlegesebb szőnyegburkolata a FORBO flokkolt (elektrosztatikus beültetés) szőnyege, a Flotex. A tökéletesen vízzáró, mosható, higiénikus padlózat, mely minden közületi elvárásnak megfelel.  Ellenáll a poratkáknak, nem él meg benne, ezért az atkára allergiások biztonságban lehetnek. Szinte minden szennyeződés eltávolítható róla.

Burmatex

1917-ben alapított angol vállalat, amely közületi modul szőnyegek gyártására szakosodott.

Bővebben
Ege

A dán EGE szőnyeggyártó több mint 80 éves múltra tekint vissza.  Kezdetektől a fenntarthatóság és az újrahasznosítás hívei.

Bővebben