Tapéták

A holland Vescom gyár vinyltapétáinak használatával kompromisszumok nélkül alakíthatja a belső tereket – a dizájn és funkció kéz a kézben jár. A 150 mintát is meghaladó gazdag paletta több mint 2000 színéből kedvére válogathat, biztosan megtalálja az igényeihez legjobban igazodó megoldást!

Ha a sztenderd kínálatban mégsem találja meg a tökéletes színösszeállítást, egyediségének megvalósítását a tervezők elképzeléseihez igazodó, digitális nyomtatású tapéták biztosítják. Igazi különlegességként ezek az egyedi felületek akár 30 m hosszú és 320 cm széles, illesztésmentes tapétaként is elérhetők.

Kínálatunkat olyan különleges összetételű textiltapéták is színesítik, mint a selyem-, pamut-, len- vagy akár gyapjúszálakból készült, valamint a cradle to cradle arany minősítéssel rendelkező Xorel tapéták, amelyek, újrahasznosított anyagból előállított fenntartható termékek.

Az irodai megoldásokra specializálódott Walltakers kollekció prezentációs eszközként kínál megoldást vetíthető-írható-mágnesezhető vinylbevonatú tábláival.

Valamennyi vinyltapétánk a közületi termékekkel szemben támasztott szigorú nemzetközi követelményeknek megfelelő, magas minőségű és időtálló, nagy kopásállóságú, fény- és karcálló, lángmentes tulajdonsággal rendelkező termék. Ezen tulajdonságok alkalmassá teszik a magas forgalmú, nagy igénybevételű hotelekbe, irodákba történő alkalmazásukra.

Vescom Protect tapétákat speciális védőfóliával ellátott bevonatuk teszi ellenállóvá a különböző vegyszerekkel szemben – mint alkohol, oldószerek, fehérítőszerek –, amellyel egészségügyi intézményekbe, valamint kórházakba történő alkalmazásuk is lehetséges.

Az egyszerű felhelyezésen túl karbantartásuk is könnyű, mivel a vinyltapéták ellenálló felülete lemosható, így eredményesen tisztán tartható hosszútávon is.

Vescom

A méltán neves holland Vescom vállalat több magas minőségű termékcsoport gyártásában is jeleskedik.

Bővebben