Szőnyegburkolatok

Mind közül kiemelkedik a dán EGE, amely Európa legismertebb dizájnszőnyeggyártója. A legmagasabb közületi követelményeknek megfelelő termékeket állítanak elő, versenytársait messze lekörözi, magas kopásállóság, kiemelkedő technikai tulajdonságok, legszigorúbb tűzvédelmi megfelelőség (Bfl-s1) tekintetében. Úgy a gyárat, mint a gyártási folyamatot rendkívüli környezettudatosság jellemzi, nagy hangsúlyt fektetnek az újrahasznosításra és az újra hasznosíthatóságra. Termékei C2C minősítéssel kerülnek piacra, akár tiszta PA, akár gyapjú/PA szálkeverékből készült termékekről legyen szó. Minták tekintetében nem ismernek lehetetlent – legyen az akár saját, széles spektrumban minden igényt, stílust lefedő sztenderd kollekciók egyedi átszínezése, vagy saját alkotói elképzelés megvalósítása. Gyakran dolgoznak együtt neves dizájnerekkel, építészekkel, dizájnstúdiókkal utolérhetetlen alkotásokat kreálva. Tom Dixon, Christian Lacroix, Marco Piva, Conran&Partners, Muurbloem Design Studio: néhány név a teljesség igénye nélkül, akik szélesítik az EGE termékpalettáját. Szállodák, konferenciatermek, éttermek, irodaházak kedvelt termékei, minden közületi terület megtalálja a legmegfelelőbb EGE-megoldást.

Kifejezetten lakossági felhasználásra kínáljuk, a Jacaranda TENCEL™-szálas és gyapjúszőnyegeinket. Megjelenésében a letisztult luxus stílust képviselik a homogén színű, selyemfényű, TENCEL™-szálas megoldások, melyek különböző fényviszonyok között mindig más arcukat mutatják.  Közkedveltek a gyapjú és TENCEL™ találkozásából készült kevert szálas szőnyegek is, melyek az új-zélandi gyapjú természetes tulajdonságait ötvözik a TENCEL™ eleganciájával. Sűrű szövésű, általában magas szálú, tömör szőnyegek találhatóak a gyártó palettáján. Faltól falig és szigetszőnyeg megoldásban is rendelhetőek.

Kínálatunk egyik legkülönlegesebb szőnyegburkolata a Forbo flokkolt (elektrosztatikus beültetés) szőnyege, a Flotex. Tökéletesen vízálló, mosható, higiénikus padlózat, mely minden közületi elvárásnak megfelel. A poratka nem él meg benne, így az arra allergiások is biztonsággal használhatják. Szinte minden szennyeződés eltávolítható róla.

Ege

A dán EGE szőnyeggyártó több mint 80 éves múltra tekint vissza. Kezdetektől a fenntarthatóság és az újrahasznosítás hívei.

Bővebben
Forbo

A Forbo Flooring Systems közel 100 éve a beruházási PVC és linóleum padlóburkolatok globális piacának szereplőjeként, 60% világpiaci részesedéssel rendelkezik a linóleumburkolatok eladásában.

Bővebben
Jacaranda

Az angliai székhelyű Jacaranda kézzel készült prémium, illetve luxus kategóriájú, elsősorban lakossági felhasználásra szánt szőnyegek gyártásával vált ismertté.

Bővebben