Sportburkolatok

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra. A gumit természetes rugalmassága, optimális csúszásgátló tulajdonsága, felületi szerkezete teszi különösen alkalmassá sportcélú alkalmazásra. A többi melegburkolattal szemben a gumiburkolat megtartja a rugalmasságát, nem szárad.

A gumuburkolatok elérhetők modul- és tekercses kivitelben, számos vastagságban, alátétekkel vagy nélkülük, speciális felületképzéssel, attól függően, hogy milyen sportág számára készülnek, illetve mekkora terhelés fogja érni őket.

A MONDO az utóbbi tizenkét olimpiai játékok hivatalos beszállítója volt. A pekingi olimpiára valamennyi atlétikai, kézilabda- és kosárlabdapálya burkolatát a MONDO biztosította.

Mondo

Az olasz MONDO cég tekercses, vulkanizált gumi padlóburkoló anyagokat, lengőszerkezetes sportparkettákat, valamint szintetikus pázsit termékeket gyárt bel- és kültéri sportcélú felhasználásra.

Bővebben