Speciális technikai burkolatok

ALTRO WHITEROCK az angol Altro falburkolata, amely kemény vinilből készül. Eredeti célja, hogy jól bevált csúszásgátolt PVC burkolataival egységes rendszer hozzon létre a fal-padló viszonylatában. Célja, a konyhai- és laborkörnyezetek funkcionális és egységet alkotó rendszer kialakítása volt, amely hézagmentes, műszaki- és esztétikai megoldást tud nyújtani a felhasználóknak.  A WHITEROCK számos színben és árnyalatban elérhető, harmonizálva az Altro padlóburkolataival.

FORBO COLOREX ESD,  vezetőképes(EC) és disszipatív(SD) burkolatok lapokban, a technológia védelmében.
A Colorex egy fejlett technológiájú padlózati rendszer, amely megakadályozza a járás és a ruhák érintkezése által keletkezett feltöltődést, így ennek következtében nincs kisülés. Ezért az erre érzékeny helyiségekben, mint pl. a tisztaszobák, a műtők és az elektronikai ipar területein javasolt a használata.
A Colorex nemcsak egy fejlett technológiai megoldás, hanem esztétikailag is tetszetős, kiemelve bármely kereskedelmi helyiséget az iparitól az oktatási intézményekig.

FORBO Bulletin Board:
Linóleum alapú anyagból készült fali, tűzhető burkolat, mely irodákban ,gyerekszobákban kiválóan használható praktikus funkciójának és kedvelt színeinek köszönhetően.

FORBO Desktop:
Kifejezetten bútorok bevonására alkalmas linóluem burkolat színes megoldásokban. Előszeretettel használják bútorfrontra, iskolai íróasztalra és egyéb egyedi megoldások esetén.

Altro

Több mint 100 éves múlttal rendelkező angol vállalat, a csúszásgátló, biztonsági melegburkolatok megalkotója.

Bővebben
Forbo

A Forbo Flooring Systems közel 100 éve a beruházási PVC és linóleum padlóburkolatok globális piacának szereplőjeként, 60% világpiaci részesedéssel rendelkezik a linóleumburkolatok eladásában.

Bővebben