Modulszőnyegek

A modulszőnyegek megjelenése az irodaházakban alkalmazott álpadlók miatt volt szükséges. A kivitelezés gyorsasága, egyszerűsége, a komfort biztosítása mellett ma már a szállodaipar számara sem számít újdonságnak.

EGE: Az EGE modulszőnyegei széles palettán mozognak. Megtalálhatóak köztük a divatos, vágott szálú szőnyegek, az egyszínű, síkszövött megoldások is, de legismertebb családjuk a ReForm palettája, mely anyagában újrahasznosított és újrahasznosítható. Dizájn tekintetében a mai trendekhez igazodnak, színvilágukban a jól alkalmazkodó semleges és földszínek jellemzőek rájuk, a multilevel loop szálak pedig izgalmas textúrát adnak a szőnyegeknek.  A tervezők egyik nagy kedvence, ugyanis erős közületi tulajdonságai miatt az egyik legjobban beépíthető modulszőnyeg.  Több méretben és formában is rendelhetőek.

Burmatex: Az angol gyártó termékei jellemzően multilevel loop szálú modulszőnyegek, főként egyszínű, de széles színpalettából választható megoldásokkal, melyek egymással kombinálva egyszerű, de harmonikus esztétikájú burkolatot alkotnak. Remek ár-érték arányú termékeivel a Burmatex modulszőnyegek az irodák kedvelt megoldásai.

Kínálatunk egyik legkülönlegesebb szőnyegburkolata a Forbo flokkolt (elektrosztatikus beültetés) szőnyege, a Flotex. A tökéletesen vízzáró, mosható, higiénikus padlózat, mely minden közületi elvárásnak megfelel.  Ellenáll a poratkáknak, nem él meg benne, így az arra allergiások is biztonsággal használhatják. Szinte minden szennyeződés eltávolítható róla.

Burmatex

1917-ben alapított angol vállalat, amely közületi modulszőnyegek gyártására szakosodott.

Bővebben
Ege

A dán EGE szőnyeggyártó több mint 80 éves múltra tekint vissza. Kezdetektől a fenntarthatóság és az újrahasznosítás hívei.

Bővebben